29.12.12

it's beginning to look a lot like new year

Me hostperheen kanssa yhdistettiin suomalainen ja amerikkalainen joulu: syötiin suomalainen jouluillallinen, mutta lahjat saatiin yksiä lahjoja lukuunottamatta vasta joulupäivän aamuna. Eikä tänä vuonna joulupukille tässä taloudessa jätettykään sitä perinteistä suklaakeksiä vaan ihan oikea joulupipari! Piparit on osa suomalaista jouluperinnettä, joten olin päättänyt että me leivotaan niitä. Otin netistä ohjeen taikinaan, mutta en huomannut katsoa että kuinka monta miljoonaa piparia siitä yhdestä taikinasta tulee. Ja voin sanoa että tuli aika monta. :D Vaikka tytöt (ja hostdad) söi sitä taikinaa ihan älyttömästi niin meillä kesti leipomisessa ja paistamisessa silti varmaan kuus tuntia. Kuumana pohottava uuni, kuus ihmistä keittiössä ja +24 ulkona... ei mikään houkuttelevin vaihtoehto. Onneks pipareiden leipomisen jälkeen pääs uimaan.


joulukuusi koristeluvaiheessa + Arskan kädet ja Lilly

                                  
Ton piparitaistelun jälkeen katoin kyllä laatikoita varten valmistusohjeet kunnolla ja kysyin vielä skypessä äitiltäkin että kuulostaahan kaikki varmasti hyvältä. Tehtiin siis hostmaman kanssa yhdessä porkkanalaatikkoa, perunalaatikkoa ja lanttulaatikkoa.  Hostdad paistoi kalkkunan, se suolanen lohi ostettiin kaupasta (ja se oli pahaa). Lihapullatkin tein ite, rosollia meillä ei ollut. Niin ja joulupäiväaamu aloitettiin totta kai riisipuurolla, senkin tein ite! Oikeesti oon tänä jouluna touhottanut enemmän kuin kaikkina aikaisempian jouluinani yhteensä. :D Ehkä mää siks sainkin niin paljon joululahjoja... Nyt varmaan haluatte kuulla mitä se pukki toi? Paras oli lahjakortti Disney Storeen, se on niin kallis kauppa etten sieltä kyllä ilman lahjakorttia mitään kehtais ostaa. :D Sit sain Versacen hajuvesikokoilman (semmosen lentokentiltä ostettavan) ja timanttirannekellon äitiltä ja isiltä, Katy Perryn hajuveden ja pekoni-sukat (samanlaiset jotka mää ite ostin sille! :D) Arskalta, Julesilta kolmet ihanat korvikset ja valokuvan minusta ja Julietista kehystettyän, halauksen ja lupauksen Cooperilta, Victoria's Secretin lahjapakkauksen Rudylt ja Travisilta, kaulakorun Lukelta huivin Saralta ja Jeremyltä, I♥TN-paidan ja cowboy-hatun hostmaman vanhemmilta, Modern Family DVD-boksin (DYLAN<3) hostdadin vanhemmilta, joulusukan joka oli syönyt suklaapukkeja Tomilta ja Laureilta. Niin ja hostvanhemmat antoi tosiaan ton lahjakortin, sit yhdet bikinit joita oon ihaillut jo pidemmän aikaa, aurinkolasit ja just kun mulle tehdyt iphonen kuoret. Ja sit mää, Irene, Ellen ja hostmama saatiin yhteinen tyttöjen päivä joululahjaksi ja Aaron ja hostdad on meidän hovikuskeja. :D

                                                      joululahjakaulakoru, niin älyttömän ihana monella tapaa♥

Ainiin ja olihan tässä ennen joulua vielä maailmanloppukin josta piti selviytyä. Mää vietin maailmanloppua yhden koulukaverin bileissä ja ne oli kyllä omituisimmat bileet joissa oon ollut. :D Kaikki oli vaan YOLO-meiningillä ja paljasti mm. toistensa salaisuuksia, tunteitaan toisiaan kohtaan ja muuta vastaavaa. Onneks seuraavana päivänä ei ollut koulua, ois varmaan ollut hiukan awkwardia.

                                                            maailmanlopun meininki niinkun Mikko Alatalo sanois

Uusi vuosi (vai uusivuosi, en ikinä muista!) on ihan oven takana. Me lähdetään tänään aamupäivällä ajamaan Miamiin ja tullaan takasin vasta ens vuonna (hehehe, on tää vuodenvaihde huumori joka vuos yhtä hauskaa...). Mua on viime päivinä hurjastuttanut ajatus siitä että mää oon nyt suurinpiirtein puolessa välissä vaihtovuotta. En tiedä ajattelenko enemmän et herranjestas olen ollut täällä jo puolet vai herranjestas olen ollut täällä vasta puolet. Mutta sen tiedän että en tajua miten voin ikinä lähteä täältä pois, ainakun ajattelen poislähtöä niin tuntuu kun mää olisin kuolemassa. Mää lähden ja muut jää... no näin synkkiin tunnelmiin en halua tätä postausta (ja vuotta) täällä päättää, joten oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta kaikki rakkaat lukijani siellä ruudun toisella puolella!♥ Olette ihania, teille on ihana avautua ja kertoa! KIITOS.

17 kommenttia:

  1. Onks noi sun omat tissit ? Ihan jumalaiset oikeesti, ihanan pyöreet ja... no pantavat ! Oon tyttö ja hetero mut kyl on pakko vaa totee et noissa bosis silmä lepää =)

    VastaaPoista
  2. siis ostiks sun kaveripjat joululahjas sulle jotai seksikkäitä hepeneitä victoria's secretistä?? jaatsä kuppias siel kaikille vai miten ne osas ostaa oikeeta kokoo`??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sielä myydään kyllä ihonhoitotuotteita ja muita kauneidenhoitojuttuja....

      Poista
    2. Ketjun valikoimiin tosiaan kuuluu kaikkea muutakin kun "seksikkäitä hepeneitä".

      Poista
  3. oliks noissa bileissä alkoholia :D?

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva blogi ! :) itekki haluaisin vaihtoon mutta se on vaa nii hirveen kallista ! tykkäskö sun host-perhe suomalaisita jouluruoista ? :) ja kauanko oot ollu siellä floridassa ? toivottavasti sulla tulee olemaan tosi mukavaa siellä !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Kyllähän tää vaihtovuosi on kallis, mutta mää oon sitä mieltä että kaikkea ei voi mitata rahassa. :D Kyllä nää tykkäs, porkkanalaatikko oli ihan hitti! Ja tulin tänne elokuun 11. päivä, joten kohta tulee viis kuukautta täyteen. Kai. Jos oikein laskin. :D

      Poista
  5. Sua ei muuten pysty seuraan bloggerin kautta? oon yrittäny tän talven aikana varmaan 5 kertaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ymmärrä miksei toi sivupalkissa oleva linkki toimi kun hetken kerrallaan? Ärsyttää, koska en halua sellasta rumaa lukijalaatikkoa pilaamaan mun blogin harmonista linjaa. :D

      Poista
  6. Anonyymi2/1/13 23:37

    Minkä järjestön kautta sä oot siel? Ent onks se ok seurustella siel paikallisten kaa ku joissain se on kielletty :o ent ootko juonu alkoo siel? Ja toi kuusi on ihan huge!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Expon :) Ei sitä ihan virallisesti kielletty oo, mut ei sitä nyt ihan ensimmäisenä kenellekkään suositella. Ja jep, toi kuusi oli iso!

      Poista
  7. Voisitko postailla useemmin, sua kun on kiva lukea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän postailla aina kun aikaa ja tulee jotain kerrottavaa. :)

      Poista
    2. Kiva (: On tosi mukava lukea sun elämästä USA:ssa!

      Poista
  8. Anonyymi6/1/13 19:33

    oot juonu siel alkoo iha varmana koska skippasit ton toisen anon kysymyksen siitä!!!!!

    VastaaPoista