13.5.12

mörkö

Mulla on ihan mörköfiilis, koska viime sunnuntaina olis ollu exploriuksen vaihtareille se lähtövalmennus enkä päässy sinne. Oon kyllä hyvin kartalla vaihtareiden asioista, mut olisin halunnu tavata ja puhua muille ens syksynä vaihtoon lähteville. Musta tuntuu et oon järjestön (ja kaikkien muiden vaihtarien) silmissä sellanen väliinpitämätön paska, että ei väliä mitä suomessa tapahtuu kunhan pääsen jenkkeihin. :--( "Ihkuu jenkit jeeeeeee".

Ja koska on äitienpäivä, niin haluan kaiken kansan iloksi laittaa mun, sissen ja veikan tekemän äitienpäiväkortin. Meillä on ollu tapana et äitille tehään kortti ja joo, tehtiinhän me se tänäkin vuonna. Aherrettiin sen eteen kauan, sommiteltiin ja leikattiin lehdestä kuvia sun muuta. Meiltä nakkisormilta meni siihen oikeesti varmaan tunti. :D Ja sitten me unohdettiin koko kauneus Sissen kämpille, joten aamulla väännettiin sit äkkisältään näinkin nätti kortti:


Äitiä ainaki nauratti. Ja nyt on ensvuodekskin kortti jota ollaan kaikki oltu tekemässä, ilman tätä unohdusta se ei oliskaan ollut niin helppoa. :D Ja loppuun päivän biisi.

              

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti