28.11.12

tekemisiä

Viime postauksesta ei ole edes pitkää aikaa ja silti tuntuu että mulle on tapahtunut vaikka mitä! Viime postauksen jälkeen mää olen...

käynyt pikaisella lomalla Aspenissa...
 ja lasketellut siellä!

Viettänyt elämäni ensimmäistä kiitospäivää!

syönyt ja auttanut valmistamaan herkullista kiitospäivän ateriaa

                              Ollut kiitollinen maailman parhaasta hostperheestä♥

 Käynyt shoppailemassa blackfridayn hulluissa aleissa ja löytänyt osuvia lahjoja mm. muutamalle "koulukaverille"
 Meikannut Robert Junioria (vain kuvallisesti, ei tarvii soitella eläinsuojeluyhdistykseen)

Lisäks oon ollut Aaronin kanssa evakossa Irenen ja Ellenin vaatehuoneessa (koska kiitospäiväks tuli niin paljon yövieraita), pelannut Trivial Pursuittia, polttanut itseni auringossa, nähnyt yhtä italialaista vaihtarityttöä, viettänyt laatuaikaa hostdadin kanssa (meidän laatuaika on sitä että katotaan eurooppalaista jalkapalloa :D mut se on oikeesti tosi hauskaa! eikä niissä jalkapalloilijoissakaan mitään vikaa ole, heh heh), suunnitelut hostmaman kanssa meille suomalaista joulua, ostanut joululahjoja (isi elä kurki tiliotteita ettei yllätykset mee pilalle), saanut paketin suomesta (kiitti♥), saanut elämäni ensimmäisen B:n kokeesta, ollut lomalla, käynyt treeneissä, käyttänyt ihan liikaa sulkuja....... Niin ja mää oon muuttunut ihan floridalaiseks. Täällä on ilmat vähän viilentyneet viime aikoina, yks päivä lämmintä oli joku +20 ja mää ajattelin et onpas kylmää. En tuu varmaan ikinä enää sopeutumaan takaisin Suomeen ja Suomen ilmastoon. :D Ja toinen jenkistymisen merkki on se kun tunnen polttavaa tarvetta vaihtaa nimimerkkejäni netissä kokoajan. Tuntuu et keksin itelleni kokoajan toistaan osuvampia twitternimimerkkejä..

Ja arvatkaa mitä, meille tulee ens lauantaina joulukuusi. Täällä nää alottaa joulukoristelut heti kiitospäivän jälkeen, eli me ollaan jo vähän mattimyöhäsiä kun kuusi tulee vasta joulukuun eka päivä. Ja sitten toi kuusi ei oo ees se "virallinen" kuusi, vaan meille tulee myöhemmin vielä toinen joulukuusi joka me lapset saadaan koristella. Tää on taas jotain jenkkilogiikkaa mitä oikeen logiikan omaavat ihmiset ei ymmärrä. :D

4 kommenttia:

  1. Miten sulla riittää rahat kaikkiin reissuihin? Tennessee, tennessee, tennessee, Aspen...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hostit on maksanu reissut Tennesseehen ja tossa Aspenin matkassa mun ei tarvinut vaihtaa kun lentolipun nimenvaihto. Julietin isä oli ostanut lentoliput Julietille ja Julietin siskolle, mutta sisko ei päässytkään lähtemään joten siks pääsin niin halvalla. :)

      Poista
  2. Saanko kysästä että kumpi olet noista 5.kuvan tytöistä, jos oot siis siinä? :)

    Siulla on ihan sika kiva blogi ja kirjotat tosi sujuvasti :) vielä kun ois enemmän kuvia niin ois perfect!! Mut eikös se ollu just sinun hostmom joka pyys rajottamaan niit kuvien julkaisua, se on ihan ymmärrettävää kummiskin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lyhyempi. :D Ja kiitos, yritän petrata noiden kuvien suhteen.

      Poista