23.9.12

i gotta feeling that tonight's gonna be a good good night

Ihan ekana haluaisin kiittää kaikkia teitä ihania jotka olitte laittaneet mulle kommenttia tähän postaukseen. Ette arvaakkaan kuinka paljon mun sydäntä lämmitti lukea teidän tsemppejänne! Teidän ihanaisten iloksi ajattelinkin toteuttaa yhden lukijatoiveen, mutta kumman, sen päätätte te! Multa on pyydetty joko kysymyspostausta tai formspringiä, mutta kumman haluaisitte? Laittakaa kantanne kommenttiboksiin! :)

Ja nyt asiaan. Meillä oli siis viime viikolla koulussa spirit week, eli homecomingia edeltävä viikko. Joka päivälle oli jotain ohjelmaa ja erilaiset teemat pukeutumisen suhteen, perjantaina oli homecoming-kulkue ja myöhemmin viel tärkee homecoming-matsi (amerikkalaista jalkapalloa siis) ja koko homman kruunas lauantaina järjestetyt homecoming tanssiaiset! Voin kyl sanoo et tää spirit week tuli mun osalta ehkä parhaimpaan mahdolliseen aikaan, koska oon tän viikon aikana tutustunu moniin uusiin ihmisiin ja saanu paljon uusia kavereita.

Maanantaina meillä oli PJ day, eli kaikki oli pukeutunut pyjamiin. Se oli vähän plaah ja monet oli jättäny pukautumatta. Mulla itelläni oli päällä vaan semmonen löysä t-paita ja H&M:n vähän cheershortsien näköset shortsit.

Tiistaina oli sit jo paljon kivempi. Meillä oli teemana leffat ja minä pukeuduin muutaman muun seniortytön kanssa 101 dalmatialaiseks! Tää olin oikeesti ihan hullun hauska idea, onneks mua pyydettiin mukaan tohon "asuun". Koulun käytävillä näkyi meidän dalmatialaisten lisäks mm. Frodo, Batman, Edward ja Bella, James Bond ja Marilyn Monroe. Tiistaina mentiin koulun jälkeen dalmatialaisporukalla yhden Tiffanyn luo leipomaan, juoruilemaan ja katsomaan mitäs muutakaan kun 101 dalmatialaista.


Keskiviikkona oli tacky tourist day, mikä oli kans hauska. Ideana oli siis pukeutua mahdollisimman kliseiseks turistiks. Sukat ja sandaalit, kamerat, vyölaukut, havaji-paidat sun muut tuli kyl tutuiks. Myöhemmin illalla käytiin Aaronin, Rudyn, Cooperin, Travisin ja Julietin kanssa syömässä Smokey Bonesissa. Ah se ruoka oli niiiin hyvää, parasta ravintolasapuskaa mitä oon täällä ollessani syönyt. Paikan nimestäkin voitte jo päätellä et se on sellanen grillimesta. Siis ei mikään Riitan nakki-tyyppinen grilli, vaan semmonen kunnon pihvipaikka. Mä söin ceasarsalaattia ja grillattua kanaa ja jälkkäriks otettiin kaikki donitsit.




Smokey Bonesis oli tälläsiä boneismeiksi kutsuttuja "aforismeja" jokapaikassa. Nää oli aika hauskoi.

Perjantai oli future dayeli pukeuduttiin sen mukaan mitä uskoo itselleen tapahtuvan joskus tulevaisuudessa. Jotkut oli pukeutunut unelma-ammattinsa mukaisesti (löytyi mm. lääkäriä, juristia ja rekkamiestä), mut sit koulun käytävillä käveli myös suurperheen äitejä ja olympiavoittajia. Mää lainasin Ellenin prinsessa-tiaraa ja sanoin että musta tulee prinsessa! Perjantaina oli myös homecoming paraati, jossa mäkin olin mukana. Kävelin osana meidän kuolun lentopallojoukkuetta. Sit myöhemmin illalla oli viel homecoming game, joka me (kai) voitettiin, jee! Se oli mun eka jenkkufutis-matsi ja saattoi jäädä myös viimeiseks :D Se oli niin tylsää.

En tunne tästä kuvasta ketään :D Nappasin sen vaan kun noi piti hirveetä mekkalaa mun takana. Fiiliksel!
Lauantaina oli sit kauan odotettu homecoming dance! Senioreille se ei oo enää nii iso juttu kun muille, koska niillä on viel tänä vuonna edessään promit, mut sain kuitenkin houkuteltua meidän "jengin" (eli Aaronin, Cooperin, Rudyn, Travisin ja Julietin) mukaani. Aaron tosin sano et jos naapurin Ally (joka on palavasti rakastunut Aaroniin) tulee kahta metriä lähemmäs niin ne tanssiaset oli sit siinä. :D Mulla oli hirveä työ löytää kiva mekko homecomingia (ja Saran ja Jeremyn häitä) varten ja epäonnistuin siinä. Abercrombie&Fitchillä olis ollut yks ihana pitsimekko, mut sitä sai vaan mustana joten se ei käynyt. Päädyin sit laittamaan tän viime keväänä Suomesta ostamani Vilan mekon, joka löytyy varmaan jokatoisen suomalaisen kaapista. Mulla ei tosin oo ton väristä, mulla on semmonen puuterin/nuden värinen. Mekon kaveriks laitoin helmikorvikset ja helmirannekorun ja kiharsin vähän hiuksia. Ajattelin ettei homecomingiin tarvi panostaa niin paljoa, panostan enemmän sit promeihin.

Itse homecoming-juhla alkoi seitsemältä ja loppui yhdeltätoista. Me mentiin sinne joskus vähän jälkeen puol kahdeksan ja fiilis oli just lähtenyt nousuun. DJ soitti ihan ihme biisejä, mut ei se haitannut. Tanssittiin ihan kunnolla, oikeesti kaikki tanssi. Lähdettiin koululta vähän ennen yhtätoista ja mentiin yhden Brandonin luo after partyihin. Kaikki aina sanoo et after partyt on homecomingin/promin paras osa ja voin kyl allekirjoittaa, mulla oli ihan älyttömän hauskaa! :D Ajettiin porukan kanssa meille kotiin vasta joskus kolmen jälkeen yöllä, onneks matka ei ollu pitkä eikä tullut poliiseja vastaan. Meitä ei siinä vaiheessa vielä kuitenkaan väsyttänyt, joten otettiin vähä yöpalaa ja juomaa mukaan ja mentiin meidän naapuruston uima-altaalle. Sillon mulla oli ekaa kertaa sellanen fiilis kun olisin jossain jenkkileffassa tai -sarjassa kun vaan istuttiin ja pidettiin pienel porukalla parhaimmat kuteet päällämme. Aamuyöllä kömmittiin sit koko kööri meille nukkumaan (Jules ja minä mun huoneeseen, pojat levittäytyi Aaronin huoneeseen ja työhuoneen sohvalle). Tänään ollaan vaan laiskoteltu, eilinen vei ainakin multa voimat ihan kokonaan. :D Vielä pitäis kuitenkin jaksaa paistaa näille lettuja, hah.

Ja loppuun haluun kertoa teille että pojat on ihan tyhmiä. Kattokaa vaikka:

Tosta on ylläpidon (eli mun) valtuuksin muokattu pois muutama huono inside-läppä ja yks muuten vaan tyhmä kommentti (terveisiä velipojalle♥). Mut se ei silti poista sitä tosiasiaa että pojat on tyhmiä. Toivottavasti teillä on ymmärtäväisempiä kavereita ja isoveljiä.

PS. Kysymyspostaus vai Formspring?

31 kommenttia:

  1. mun on pitäny jo monta kertaa kommentoida sulle ja nyt sain sulta hyvän syyn kommentoida! elikkäs kysymyspostaus!! ja tosi ihanaa et oot nyt löytänyt kavereita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mustakin tää on aika ihanaa!

      Poista
  2. kysymyspostaus !!

    VastaaPoista
  3. oiii tosi ihanaa lukea sun juttuja! vaikka ei tunnekaan noita tyyppejä niin silti on hauskaa tietää kaikkea :D

    Kysymyspostaus!

    VastaaPoista
  4. kysymyspostaus, mut sen lisäks ois jees jos ois formspring ni vois kysellä satunnaisii asioita! :D

    VastaaPoista
  5. TEE MOLEMMMAT ! ja olitteks känes vai miks ette halunnu nähä poliiseja ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mulla tuli sama mielee :-----D

      Poista
    2. Täällä on laki et yhden jälkeen yöllä Aaronin ikäiset (eli alle 18-vuotiaat) ei saa ajaa autolla ellei kyydissä ole ketään yli 21-vuotiasta. Ja oli siinä pari muutakin syytä miksei me haluttu törmätä poliisiin. :D

      Poista
  6. sun kirjottamaa tekstii on aina ihana lukee! toi spirit-viikko kuulostaa tosi hauskalt! (-:

    ja tee molemmat, mut jos pitää valita niin kysymyspostaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Se oli hauska! :D Mää tykkäsin ihan sikana.

      Poista
  7. Teillä oli paljon mielikuvituksellisempi homecomingweek kun meillä aikoinaan :( Meillä oli ihan tyhmiä pukeutusmipäiviä: liikennevalopäivä, luokka asteen värit... Ja sanoinhan että suloinen tyttö kuten sinä löytää varmasti kavereita ;)

    Molemmat mutta ainakin kysymyspostaus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kans tyytyväinen meidän koulun pukeutusmikoodeihin. Ja suloinen tyttö kiittää jälleen. ;)

      Poista
  8. kysymyspostaus koska en tiiä mikä toi toinen on XD

    VastaaPoista
  9. kysymyspostaus

    VastaaPoista
  10. ihana ihana ihana lotta♥ oon älyttömän ilonen sun puolestas, spiritweek tuli näemmä todellakin tosi hyvään saumaan! ihana sinä, älä muutu. :---) ja miekin toivon kysymyspostausta ennemmin kuin formspringiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana ihana ihana ines♥ t. ihana ihana ihana lotta :D

      Poista
  11. IFK<33 ja kysymyspostaus ois jätte kiva

    VastaaPoista
  12. Tuo kysymyspostaus olis tosi kiva, että semmoset "yleisimmät" kysymykset tulis kunnolla esille, mutta formspring olis kans hyvä niin sieltä jos joku tahtoo voi kysellä kyssäreitä ihan muuten vaan :--) Ja sitä piti vielä sanoa, että tää sun blogi on ihan huippu ja tätä on tosi mukava lukea koska kirjotat niin hyvin ja vaikutat mukavalta ja fiksulta ihmiseltä! :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia, kehuja on aina kiva kuulla. :D Vaikka mulle tuleekin niistä aina vähän semmonen "oh stop it you"-fiilis.

      Poista
    2. hahhah, ole hyvä vaan :D

      http://24.media.tumblr.com/tumblr_m9zuosvMnI1qfazdyo2_500.png

      Poista
  13. Kuuntelen täällä One Directionin What Makes You Beautifulia ja oot mielessäni♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MIKSI? Mun pitää ottaa sut nyt (facebook)puhutteluun.

      Poista
  14. tän postauksen kuvat ei näy mulla

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh. :( Toivottavasti saat ne jotenkin näkyviin.

      Poista
  15. mitä helvettiä?? tommonen kusinen ympäripyöree lässynlää tilapäivitys ja viiskymmentä tykkäystä??

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joitain voi kiinnostaa noi "lässynlää" jutut?

      Poista
  16. kkysymyspäivitys thank you!

    VastaaPoista
  17. tee molemmat:-D tän sun blogin lukemisesta tulee mulle ainakin hirvee vaihtari kuume, mutat sitte ärsyttää kun ei vielä moneen vuoteen vielä pääse:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäiskö laittaa johonkin varoitus että voi aiheuttaa vaihtarikuumetta? :D Mut jos sulla on vielä monta vuotta vaihtoon, niin sulla on hyvää aikaa kerätä rahaa ja ottaa selvää kaikista eri vaihtokohteista...

      Poista