5.9.12

labor day & tennessee

Nyt on hurrikaaneista, hirmumyrskyistä ja hätätiloista selvitty hengissä, hui. Pakko myöntää että ensimmäisen kerran kun kuulin että Floridaan on asetettu hätätila, niin pelotti kyllä aikalailla. Hostit osas kuitenkin kertoa että tänne annetaan aika usein "tyhjiä hätätiloja", edellinen hurrikaani tänne on iskenyt yli 20 vuotta sitten ja silloinkin se pyyhkäs "vaan" eteläisen Floridan ohi.

Syyskuun ensimmäinen maanantai on jenkeissä vapaa päivä, Labor Day, joten meillä oli pidennetty viikonloppu. Me pidennettiin meidän viikonloppua vielä yhdellä päivällä, koska lähdettiin torstai-iltapäivänä koulun jälkeen naaprin sedän kyydillä ensin Orlandon lentokentälle ja sieltä suunnattiin Tennesseen-lennolle. Orlando-Chattanooga- lento ei kauaa kestänyt, mutta tytöillä oli vähän huono päivä joten lento tuntui sitäkin pidemmältä. Onneks niiden ilmeet kirkastu heti kun ne näki granpat lentokentällä. :) (Meitä oli siis Chattanoogassa vastassa sekä hosdad-Danin isä että hostmama-Elizan isä :D Oli pakko selventää ettei kukaan luule niitä pariskunnaks.)

Minä, Aaron, Dan ja Danin isä mentiin yhteen autoon ja Eliza, tytöt ja Elizan isä meni yhteen autoon. Me tehtiin meidän autolla pieni kaupunkikeirros Chattanoogassa ennen kuin lähdettiin ajamaan meidän virallista määränpäätä, eli hostien kotikaupunkia Athensia. Chattanooga on aika iso kaupunki (wikipediasta luntattuna Tennesseen neljänneks suurin), mut Athens on tosi pieni. Siellä on vaan muutama tuhat asukasta. Athensissa pääsin vihdoin ja viimein tutustumaan mun hostsukulaisiin! Granpat Garyn ja Matt'n tapasin jo lentokentällä, mut perillä mua oli vielä vastassa grandmat Mary Jo ja Diane sekä hosttäti Sara poikaystävänsä Jeremyn kanssa. Seuraavana päivänä tapasin vielä hostsetä Tomin, Tomin vaimon Laurelin ja niiden suloinen vauvan Pennyn.



Viikonlopun ohjelmistoon ei kuulunut mitään erikoista, kunhan vaan vietettiin aikaa keskenämme ja mää sain aikaa tutustua muihin. Suurimpiin puheenaiheisiin kuului Saran ja Jeremyn häät, joita vietetään siel hostmaman vanhempien ranchilla lokakuussa. Mulla nous heti kauhea paniikki juhlamekon löytämisestä. :D Ajattelin että iskis kaks kärpästä yhdellä iskulla ja menis samalla mekolla ensin homecoming-tanssiaisiin ja sitten Saran ja Jeremyn häihin. Maanantaina, eli virallisena Labor Dayna tehtiin koko porukalla hyvää ruokaa: paistia, perunamuussia ja vihanneksia. Ja jälkkärinä granma-Dianen tekemä omenapiirakka! Sit illalla meidän piti jo lähteä takaisin kotiin, koska tiistai ei enää ollut vapaa päivä.

Koko Athensissa olomme ajan asuttiin hostmaman vanhempien luona semmosella oikein isolla ranchilla. Ja siellä oli vaikka mitä eläimiä! Muutama kissa, koira, kanoja, lampaita, vuohia, hevosia... Ja vaikka se on mun hostmaman perheen ranch, niin hostdadin vanhemmat ja perhe oli kokoajan siellä meidän kanssa. Nää on kun yhtä suurta perhettä, mikä on tosi kiva.

                                                                                                  Ihana Goldie♥

Ja loppuun mun on pakko kertoa tää juttu teille, koska mun mielestä tää on vaan niin söpö. Eli mun molemmat hostit on kotoisin Athens-nimisestä kaupungista Tennesseestä ja ne on tuntenut toisensa suurinpiirtein aina. Sit high schoolissa ne alko seurustelemaan ja seniorvuonna hostmama tuli raskaaks ja ne sai lapsen, Aaronin. Aaronin syntymän jälkeen ne kuitenkin eros kun hostdad muutti opiskelemaan toiseen osavaltioon. Meni muutama vuosi erossa, jonka aikana Eliza ja Dan ei ollut toistensa kanssa missään tekemisissä (lukuunottamatta Aaroniin liittyviä tapauksia). Kerran ne oli sattumalta menossa samoihin juhliin, jossa ne ajautu juttelemaan ja sitä myötä rakastui uudelleen toisiinsa. Ne alotti pikku hiljaa tapailun, joka muuttu seurusteluks ja myöhemmin vielä naimisiin. Ja naimisiin mentyään ne lähti häämatkalle Ateenaan (siis Kreikkaan, ei Tennesseehen) ja sitten kun tytöt aikoinaan synty niin niille annettiin kreikkalaisperäiset nimet. Tää oli mun mielestä niin söpö juttu, oikeen sokerisen imelä tuhkimotarina. :D

11 kommenttia:

  1. Anonyymi5/9/12 14:14

    IHANA KOIRA<33 Ja toi hostvanhempiesi tarina on niiiiin söpö!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi5/9/12 15:38

    mikä on labor day ja minkä rotunen toi koira on ?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en itseasiassa oo ihan varma :D Muistaakseni se oli joku työläisten juhlapäivä........ Ja koira on sekarotuinen, jossa on kultaista noutajaa ja shelttiä.

      Poista
  3. Oliko Tennesseessä hyvä sää? :) Ja soma tuo Goldie, yhtä totinen kuin meidän Vinna.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vähän viileempää kun täällä Floridassa, eli n. +25 päivittäin. :) Ja enpäs huomannutkaan tuota Vinnamaisuutta vasta kun nyt!

      Poista
  4. Anonyymi5/9/12 19:43

    oisko mahdollista tehdä postaus a. normaalista arkipäivästä siellä tai b. videopostaus? tosi hyvä blogi, oon lukenu alusta asti<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. a-kohdan voin toteuttaa, mut videopostaus vähän arveluttaa :D Katotaan, katotaan. Tässä on vielä pitkä vaihtovuosi edessä! Ja kiva kun tykkäät. :)

      Poista
  5. Anonyymi6/9/12 21:03

    miks sulla on noin paljon erilaatusia kuvia?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska kuvaan kolmella erilaisella kameralla, erilaisilla asetuksilla ja muokkaan kuvia tosi vaihdellen.

      Poista
  6. Eikä toi tarina oli aivan ihana! ♥ Ja rakastan sun blogia!

    VastaaPoista