30.1.13

uusin tulokas

Me käytiin tänään ostamassa meidän taloon uusi asukas, eikö ookkin söpö! Kuva vähän vääristää väriä, mutta siinä se kuitenkin möllöttää. Ihana!♥


Vielä nimeämätön taistelukala pääsee asustamaan ylhäiseen yksinäisyyteensä olkkarin isoon uuteen maljaan. Malja on tosin vähän harhaanjohtava ilmaus, koska siitä tulee mieleen niitä sarjakuvissa ja lastenohjelmissa olevia naurettavan pieniä kultakalamaljoja. Tää meidän malja on vähän vajaa 10 gallonaa, eli iso. Hostmama on tuttuun tyyliinsä jo sisustanut sen kalamaljankin muuhun taloon sopivaks. :D

Meillä on kovaa vääntöä tulokkaan nimestä. Mää ehdotin Sashaa, mutta tytöt ei innostunut siitä. Irenen mielestä Fisher olis hyvä nimi, hostdad taas ehdotti Ferraria... Mulle ei jää varmaan muita vaihtoehtoja kuin maksaa Arska ja hostmama mun puolelle.

11 kommenttia:

  1. sun tekstii on tosi kiva lukee ku osaat kirjottaa silleen hauskasti ja kiinnostavasti! Mutta niin, kuinka kauan siis oot viellä vaihtarina?:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä näkymin tuun touko-kesäkuun vaihteessa takaisin Suomeen.

      Poista
  2. Miks sulla on sen riinan (hakunamatatalife.blogspot.com) kuva sun blogger proffakuvana?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä kuka kuvassa on, mutta siinä oot oikeassa että kuvassa en oo minä! Mulla on ollu tän bloggerin kanssa ongelmia vähän siellä sun täällä ja se ei suostunut lisäämään mun haluamaani kuvaa profiilikuvaks, joten testasin randomilla kuvalla mikä koneelta löyty ja se on vaan jäänyt tohon. Voisin vaikka samantien alkaa tappelemaan bloggerin kanssa ja yrittää saada oman kuvan tuohon. Kiitos muistutuksesta! :)

      Poista
  3. Anonyymi2/2/13 03:37

    Kuva Lukesta ja Aaronistaja siitä Travisista?:D

    VastaaPoista
  4. Anonyymi2/2/13 03:39

    Ja mikä se juttu oli kun Sun kuvia levis? Siis täh?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. http://lottainstates.blogspot.fi/2012/11/itku-pitkasta-ilosta.html

      tuolta löytyy :)

      Poista
  5. Anonyymi2/2/13 21:51

    Agree Anonyymi3 :)))

    VastaaPoista
  6. Anonyymi3/2/13 21:28

    Mikä sun insta nikki on?:)

    VastaaPoista