27.1.13

vieraita ja vieraissa

Perjantaina meille tuli koulun jälkeen pari muuta vaihtaria tältä alueelta yöks: italialainen Rosina ja brasilialainen Inéz. Koska kellään meistä ei oo jenkkien ajokorttia, viikonloppu oli aika rauhallinen. Oltiin "jumissa" täällä meillä eikä tehty mitään erikoista. Ensin lätkittiin vähän tennistä ja sen jälkeen mentiin altaalle uimaan ja juoruilemaan. Sit hostdad käytti meitä kaupassa, ostettiin herkkuja ja brownies-aineksia. Leivottiin browniet, jonka jälkeen Cooper ja Aaron oli lähdössä ajeleen ja me lyöttäydyttiin mukaan. Samalla esittelin rusina-Rosinalle ja Inélle vähän Winter Springsiä, meidän koulua ja mun koulukavereita joihin törmättiin illan mittaan. Just ennen kotiin tuloa napattiin meille tyttöjen kanssa pari pizzaa leffailtaa varten. Ja kunnon tyttöjen leffoja katottiinkin, alotettiin nimittäin The Last Songilla ja lopetettiin The Lucky Oneen. Nicholas Sparks-leffat iskee muhun ainakin, semmosta romanttista huttua. Leffojen jälkeen ei saatu unta ja jäätelöhammasta kolotti, eihän siinä muu auttanut kun suostutella Aaron ajamaan meidät kauppaan. Ja frozen yougurth oli kyllä se arvoista<3

Lauantai me alotettiin käymällä meidän koulun senioreiden järkkäämällä pihakirppiksellä tsekkaamassa tarjonta. Mää en ostanut mitään, mutta Rosina osti laukun ja koruja. Sen jälkeen yks mun koulukaveri heitti meidät Orlando Premium outletsiin. Rosina ja Inéz asuu molemmat kauempana Orlandosta kun minä, joten ne halus ehdottomasti päästä käymään tuolla. Ja en mää kyllä valittanut, koska kotiutin tuolta reissulta tämän ihanuuden itselleni:

Shoppailun jälkeen tultiin kotiin syömään (hostmama oli laittanut spaghettia) ja sitten Rosinan hostsisko tuli hakemaan tyttöjä. Mää tein sen jälkeen vähän aikaa läksyjä, mutta sitten Luke tuli meille ja me mentiin Luken, Irenen ja Ellenin kanssa uimaan altaalle. Tytöt on ihan hulluna Lukeen (kuka ei olis?) ja välillä ihan ärsyttää kun en saa omittua Lukea itelleni kun tytöt haluaa aina tehdä sen kanssa jotain. :D Illalla kun Luke lähti kotiin niin minä ja Aaron vietettiin laatuaikaa lähtemällä kahdestaan Starbucksiin. Meidän piti käydä vaan päivittämässä kuulumiset, mutta sitten törmättiinkin pariin koulukaveriin ja ajauduttiin niiden mukana yksiin bileisiin. Mun piti pitää vähän taukoa bileistä, mutta eihän siitä mitään tuu kun täällä on joka nurkan takana jollain aina bileet.

Tänään, eli sunnutaina heräsin kun hostdad rymisteli keittiössä jo ennen seittemää. Se teki vaan aamupalaa jalkapallo-matsia varten. :D Koska heräsin sen metelöintiin niin se teki mullekin vähän syömistä peliä varten. Aamu olikin hyvä tapa aloittaa jalkapallolla ja pekonileivillä, nams. Muutaman tunnin päästä, eli iltapäivällä mun pitäis lähtee syömään Luken ja sen perheen kanssa, apua. Ihan niinkun en olis ennen kenenkään vanhempia tavannut. :D Onneks oon valinnut jo vaatteet (läpinäkyvähkö vaalea sifonkipaita, pinkit farkut jotka ei valitettavasti oo samaa sävyä kun tuo uus Michael Kors, jonka otan myös mukaan... niin ja asun kruunaa kultaiset korut! Tai ehkä kello...) niin on ainakin yks asia vähemmän murhedittavana. Mutta wish me luck!

Niin ja hei sitä piti sanoo, että jos teillä on jotain toiveita postauksien suhteen tai jotain mistä haluaisitte kuulla enemmän, niin laittakaa ehdotuksia kommenttiboksiin. :)

10 kommenttia:

  1. paljon maksoit tosta? :)

    VastaaPoista
  2. minkä järjestön kautta oot siellä :)?

    VastaaPoista
  3. tykkään sun blogista kovasti!ja sun elämä vaikuttaa siellä nii ihanalle!im so jello..mut jos voisit laitella enemmä kuvia näihi postauksii !: )entä onks sulla instagram?: D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti! :) Ja joo, on mulla instagram! Saa ettiä ;)

      Poista
  4. sua ei muuten pysty seuraamaan bloggerin kautta :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. mä ainaki seuraan? ainakin luulisin nii xd

      Poista
    2. määki oon yrittäny monta kertaa tän talven aikana mutta ei ikinä onnistu aina tulee et pahoittelemme ei toimi :D

      Poista
    3. Mää en osaa auttaa tässä, oon yrittäny saada sen toimimaan mutta ei se toimi. On mulla silti seuraajia bloggerinkin kautta, joten tiedä häntä missä on vika.

      Poista