25.8.12

leonardo dicaprio

Viime postauksen jälkeen ei oo mitään hirveen erikoista tapahtunut. Viime viikonloppuna oli ne BBQ-partyt tossa naapuruston yhteisellä pihamaalla, nam. Naapurit oli kauheen kiinnostuneita Suomesta ja sain vastata mitä mielenkiintoisempiin kysymyksiin. Yhtään "onko teillä pingviinejä takapihalla?"-tyylistä kysymystä ei tullut, ihme kyllä. :D Täs naapurustossa asuu kaikenlaista väkeä: lapsiperheitä, perheitä joissa on jo aikuisia lapsia, eläkeläisiä. Aaronin ja mun lisäks täällä asuu yks "teini", meitä pari vuotta nuorempi Ally. Ally on ihan kiva, se on meidän koulussa sophmorena. Käytiin alkuviikosta shoppailemassa yhdessä, tässä mun saalis:

            

Voin sanoa että nää tuli enemmän kuin tarpeeseen! Tossa on siis aurinkovoide (keskimmäinen), aurinkovoide kasvoille (vasemmanpuoleinen) ja kosteuttava after sun-geeli. Oon tosi tarkka auringon kanssa, en halua palaa kertaakaan.

Alkuviikosta oli myös lentopallo tryoutit. Viime postauksessa halusin vielä alottaa jalkapallon, mutta en malttanutkaan odottaa talveen asti. Täällä koulumaailma on kuitenkin sen verran erilainen, että periaatteessa ihmisiin tutustutaan enemmänkin koulun jälkeen harrastuksissa kun koulupäivän aikana. Vaikka en mä koulussa tietystikkään yksinään hengaa, vaan millon kenenkin kanssa. Ja vapaa-ajalla Aaron ja sen kaverit on tähän mennessä ottanut mua paljon mukaan menoihinsa, tänäänkin ollaan illalla menossa Cooperin (yks Aaronin kavereista) exän synttäreille. Ja tuol lentopallo tryouteissa kerkesin tutustumaan yhteen Julietiin, jonka kanssa ollaan syöty pari kertaa yhdes koulussa.

Kouluruokaan kuuluu joka päivä pääateria, jonka saa valita muutamasta vaihtoehdosta ja sen lisäks hedelmiä/vihanneksia ja maitoa. Jokapäivä vaihtoehtona on pizzaa, hampurilaista, täytettyä patonkia (semmosta subway-tyylistä), salaattia tai semmonen jugurttimarjamysli-sekotus. Näiden lisäks tarjolla on vielä päivttäin vaihtuva vaihtoehto, esim. kananugetteja, hot dog tai hampurilainen. Toi hampurilainen on kuulemma joku "erikoisuus" ja siks sitä on tarjolla joka maanantai. Kananugettejakin on tarjolla kerran viikossa. Syön yleensä kotona aika tukevan aamupalan niin koulussa pärjään salaatilla tai jugurtilla, koska noi kouluruuat ei oikeen nappaa. Oon kerran maistanut pizzaa ja kerran patonkia, mut ne ei ollu mun mieleen. Pizza oli liian rasvanen ja suolanen, patonki taas ihan liian iso. Teki pahaa ostaa patonki ja syödä siitä kolmasosa ja heittää loput hukkaan. Täällä on vaan annokset niin isoja ettei tämmönen pieni suomityttö saa syötyä puoliakaan. Onneks hostit syö aika tavallista ruokaa, jota ne tekee aika paljon kotona. Ollaan mun täällä ollessa käyty vaan pari kertaa ulkona syömässä.


Perheestä mulla ei oo muutenkaan mitään valittamista. Hostmama on välillä vähän random ja tuntuu ajoittain vähän tiukkapipolta, mut ei (ainakaan vielä) mitenkään ärsyttävyyteen asti. Ja hostdad on ihan sika hauska, se heittää vitsiä kokoajan! Voin kertoo teille hyvän esimerkin (joka ei teistä varmaan oo edes hauska). Täällä hostperheellä on aika paljon valokuvia esillä ja tutkailin niitä yks ilta. Yhdessä kuvassa oli hostmama, Leonardo DiCaprio ja joku nainen. Sit hostdad tais huomata mun lautasen kokoset silmät (koska se oli Leonardo DiCaprio!!!!!!!!!!!) kun se heitti vaan sanomalehtensä takaa et "etkö tiennyt että ne (hostmama ja leo siis) deittaili lukiossa?". Ja mää uskoin sen ihan täysin, näin jo itteni lasi kädessä Leon huvijahdilla (koska hostmama tottakai esittelis meidät toisilleen) ja palauduin maan pinnalle vasta kun hostdad alko nauramaan kun se tajus että otin sen todesta. Muistin vasta myöhemmin että 1) hostmama ja hostdad on seurustellu high schoolista asti ja 2) ne on kotosin Tennesseestä :D Leo ei ainakaan puheesta päätellen oo sieltäpäin kotosin.

Tänään lupasin leipoa Ellenin ja Irenen kanssa mokkapaloja, koska nää ei tiedä mitä ne on. Näillä on niin suuri brownies-kulttuuri ettei mokkapaloille jää tilaa. :D Jos siitä jää aikaa niin lähdetään Aaronin, Cooperin ja kavereiden kanssa rannalle. Täältä on n. tunnin ajomatka itärannikolle, eli meren rannalle. Vaikka täällä Winter Springsin alueella on järviä, niin ei niissä kukaan käy uimassa niinkun Suomessa pulahdettais. Ensinnäkään ne järvet ei näytä kauheen uimaystävällisiltä ja luultavasti joutuisit varmaan alligaattorin syömäks jos uskaltautuisit pulahdukselle. Siks täällä ajetaan pitkiäkin matkoja (näiden mielestä tunnin ajomatka ei ole matka eikä mikään...) meren rannalle. Ne Cooperin exän synttärit on kans siel rannalla, ne on semmoser bonfire-tyyppiset kekkerit. Mun ekat jenkkibileet, jee! Kerron tunnelmia sit ens kerralla.

Tuolla sivupalkissa on nyt tommonen seuraa-juttu, jossa on linkit mahdollisuuksiin seurata mua bloggerin, blogilistan ja bloglovinin kautta. Toi bloglovin' on mulle ihan uus juttu, mutta löytyipä oma bloginikin sieltä. Teille se voi olla tutumpi, joten sitäkin kautta voi siis seurata mua.

10 kommenttia:

  1. voin niin kuvitella sun lådamaiset ilmeet ruokalas :----D senkin höspö♥

    VastaaPoista
  2. Minut on pakotettu tähän kommenttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äitille terkkuja! :D (Menikö oikein?)

      Poista
  3. Heh kiva ku postasit! Kerro sitte et mitä mieltä ne oli mokkapaloista :D

    VastaaPoista
  4. OTSIKKOSI OLI AIHEUTTAA MINULLE SYDÄNKOHTAUKSEN :DD Luulin että oot nähny Leonardo DiCaprion!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun äiti sano ihan samaa :D Ja luulen ettette olleet ainoat.

      Poista
  5. https://i.chzbgr.com/completestore/12/6/16/hqPkBffeOEuz_gWm91qP5g2.jpg

    VastaaPoista
  6. miten ne sitten oli siinä kuvassa tai mistä ne tunsi?:D

    VastaaPoista