7.8.12

the sunny state

MÄÄ SAIN TIEDOT! MÄÄ SAIN TIEDOT! Pystyitte varmaan jo blogin uudistuneesta ulkomuodosta ja nimestä päättelemäänkin sen, mutta silti: MÄÄ SAIN TIEDOT! Olotilat on jotain sfkjhfkjdhfkn ja uerydiggn välimaastoa. 

Eli ensi vuonna mut siis tavoittaa Winter Springsin kaupungista, Floridasta! Winter Springs on n. 33 000 asukkaan kaupunki, ja ainakin Google Mapsin perusteella se näyttää tosi kivalta. Ei mikään metropoli, mutta ei mikään pikkuruinen kyläkään. Oon niin innoissani! Winter Springistä on vajaan puolen tunnin matka Orlandoon ja Tampaankin pääsee alle kahdessa tunnissa. Floridan suurimpaan kaupunkiin, Jacksonvilleen, on reilu kaksi tuntia ja Miamiin onkin sitten jo vähän matkaa, Google Mapsin mukaan yli neljä tuntia. Eli eipä ole valittamista ;)

Hostperheen kanssa ollaan sovittu skypetreffit tälle päivälle, joten laitan vasta huomenna (tai tänään illasta) tarkempaa infoa sen suhteen. Lähtö on alustavasti merkitty ensi maanantaille, mutta se ei oo vielä ihan sataprosenttisen varmaa vielä.

Ja pakko laittaa vielä kuva:



Miten voi olla mahdollista että just kun mää tulen niin aurinko ei näyttäydy koko viikkona. Aloin jo miettimään että kuinkahan usein tommosia viikkoja on Floridassa, joka kuitenkin tunnetaan The Sunny State-nimellä.... Toivottavasti mun vaihtovuoden aloitus on ainakin aurinkoisempi kun sää!

Ja blogiin tein muutaman muutoksen, tässä lista:
1. Nimi vaihtui (mutta osoite pysyy samana)
2. Lisäsin kommenttiboksin alapuolelle Luettu-painikkeen ja olis kiva jos aina postauksen luettuanne klikkaisitte siitä niin näkisin että kuinka moni mun seikkailujani seurailee!
3. Kello on vihdoin ajassa!
4. Lisäsin ison Yhdysvaltojen kartan osavaltioineen (Havajia ja Alaskaa lukuunottamatta) tuonne alimmaiseksi, siinä on nyt Florida värjättynä oranssilla. Tarkoituksena on merkitä karttaan missä on milloinkin tullut käytyä!

2 kommenttia: